Advies en Preventie

doorGJ Plaagdierbeheersing

Advies en Preventie

GJ Plaagdierbeheersing ontzorgt haar klanten waar het gaat om de aanpak van plaagdieren. Om dit te realiseren werkt GJ Plaagdierbeheersing vooral preventief, met duurzame oplossingen en nieuwe technologie├źn. GJ Plaagdierbeheersing werkt in heel Nederland.

GJ Plaagdierbeheersing legt de nadruk op advies en preventie: door een combinatie van advies en frequente inspecties worden ongeregeldheden vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Daarbij wordt speciaal gelet op bouwkundige en hygi├źnische tekortkomingen. Zo doet GJ Plaagdierbeheersing in veel gevallen aan plaagdierpreventie in plaats van plaagdierbestrijding. Voorkomen is beter dan bestrijden. onze werkwijze zorgt er tevens voor, dat het gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen, voor het bestrijden van plaagdieren, tot een minimum wordt beperkt.

Over de auteur

GJ Plaagdierbeheersing administrator

Gert-Jan Vermeulen is Inmiddels ruim 18 jaar actief in de plaagdierbestrijdingsbranche. Naast de dagelijkse leiding over GJ Plaagdierbeheersing geeft Gert-Jan regelmatig lezingen en voorlichtingsavonden bij bedrijven en instellingen.